AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil balığı görmek

Kahve falında dil balığı görmek

Kahve falında dil balığı görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dil balığı gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında dil balığı yemek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil balığı tutmak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında dil balığı görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dil kursuna gitmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına inanılır.

Kahve falında dilsiz birini görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dilin kopmasını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek dili yemek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi dil görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir