AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilin kanadığını görmek

Kahve falında dilin kanadığını görmek

Kahve falında dilin kanadığını görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında dilin kanadığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında dilin kanadığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında dilinin kanadığını görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dil yutmak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında dil yediğini görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında dil kopması görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilin uzaması görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında dilsiz bebek görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir