AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir dil konuşmak

Kahve falında başka bir dil konuşmak

Kahve falında başka bir dil konuşmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir dil konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Kahve falında başka bir dil konuşmak bir anda yükseleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında başka dil konuşmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında farklı dil konuşmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine inanılır.

Kahve falında bilmediği dili konuşmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil konuşmak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında bilmediğin bir dil konuşmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir dil konuşmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında işaret diliyle konuşmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir