AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini yemek

Kahve falında dilini yemek

Kahve falında dilini yemek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, dertlerinin günden güne artacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilini yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Kahve falında kuzu dili yemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hayırlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan dili yemek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek dili yemek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında deve dili yemek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi dilini yemek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına rivayet eder.

Kahve falında dana dili yemek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerde değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dil yemek görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dil balığı yemek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir