AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinden öpmek

Kahve falında dilinden öpmek

Kahve falında dilinden öpmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulur.

Kahve falında dilinden öpmek gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Kahve falında dilinden öpmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek hatalarından erken döneceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Kahve falında dilinde diş görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilinde kıl koparmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına alamet eder.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek yolunda devam edeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında dilinde ip görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, iyilik görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir