AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde kıl koparmak

Kahve falında dilinde kıl koparmak

Kahve falında dilinde kıl koparmak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yardımının olacağına, aylık gelirinin artacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinde kıl koparmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında dilinden kıl koparmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinde kıl koparmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında dilinde kıl görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine yorulur.

Kahve falında dilinden kıl çekmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, günbegün kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine alamet eder.

Kahve falında dilinde sivilce görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir