AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde diş görmek

Kahve falında dilinde diş görmek

Kahve falında dilinde diş görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinde diş gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında dilinde diş görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinden kıl çekmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dilinde saç görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında dilinden kıl koparmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, canlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilinde kıl görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilinden öpmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında dilinde tüy bittiğini görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kirli işlere bulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir