AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinden iğne çıkarmak

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, günah işleyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, iyi şartlara kavuşacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren sektörlerdeki kişilere danışabilir veya bilişim piyasasındaki işlere göz atabilirsiniz.

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında dilinde kıl koparmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında dilinde tüy görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dilinde yara görmek insanların alım gücünün azalacağına, tutulan yolun isabetli olacağına inanılır.

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinde kıl görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinden kıl çekmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir