AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kişinin hayatının değişeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, geçim kaygısı duymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilinde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında dilinde yara görmek uykusuz geceler yaşayacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde tüy bitmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinde leke görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulur.

Kahve falında dilinde ip görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir