AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, idealist davranacağına yorulur.

Kahve falında dilinde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya kültürleri daha iyi tanımanız hayata farklı gözle bakmanıza yardım edebilir.

Kahve falında dilinde yara görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinden parça koparmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak borçların artacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında dilinden kıl çekmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dilinde ip görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir