AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde ip görmek

Kahve falında dilinde ip görmek

Kahve falında dilinde ip görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, muradınıza ereceğinize, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinde ip gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Kahve falında dilinde ip görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işarettir.

Kahve falında dilinde kıl koparmak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işarettir.

Kahve falında dilinden parça koparmak prestij kazanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dilinde tüy görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında dilinden öpmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dilinde leke görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinde tüy bitmek zaferlere doymayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir