AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek gururlu bir hayat süreceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, fakirlikten kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinde kıl görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinden kıl çekmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında dilinde kıl koparmak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinden kıl koparmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında dilinde yara görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir