AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde yara görmek

Kahve falında dilinde yara görmek

Kahve falında dilinde yara görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine delalet eder.

Kahve falında dilinde yara gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dilinde yara görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, gün yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında dilinde saç görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulur.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinde kıl görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dilinde diş görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir