AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde tüy görmek

Kahve falında dilinde tüy görmek

Kahve falında dilinde tüy görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında dilinde tüy gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Kahve falında dilinde tüy bittiğini görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinde tüy görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işinde dar boğaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dilinde tüy bitmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalettir.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında dilinde kıl koparmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında dilinden öpmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek rahat bir nefes alınacağına, her gün daha fazla dolacağına yorulur.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir