AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinden kıl çıkarmak

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilinden kıl koparmak güzel günler için yaşayacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde kıl koparmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dilinden kıl çekmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, gergin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinde kıl görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinde tüy bitmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir