AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde kıl görmek

Kahve falında dilinde kıl görmek

Kahve falında dilinde kıl görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, işlerinde kara geçeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, layık olduklarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilinde kıl gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, başarısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinden kıl çekmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinde kıl görmek onların yaralarına merhem olacağına, dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak önemli bir lider haline geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinde kıl koparmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında dilinden kıl koparmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilinde ip görmek lüks içinde olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında dilinde saç görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir