AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinden kıl çekmek

Kahve falında dilinden kıl çekmek

Kahve falında dilinden kıl çekmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında dilinden kıl çekmek gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Kahve falında dilinden kıl çekmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında dilinde kıl görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında dilinden kıl koparmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilinde kıl koparmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında dilinde saç görmek hayallerinin peşinden gideceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dilinde tüy bitmek dileklerinin yerine geleceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir