AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinden parça koparmak

Kahve falında dilinden parça koparmak

Kahve falında dilinden parça koparmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında dilinden parça koparmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında dilinden parça koparmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet eder.

Kahve falında dilinde yara görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında dilinde sivilce görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet eder.

Kahve falında dilinde leke görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinde kıl koparmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, her daim Allah yolunda olacağına yorulur.

Kahve falında dilinde tüy görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde kıl görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinde yara olduğunu görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir