AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde saç görmek

Kahve falında dilinde saç görmek

Kahve falında dilinde saç görmek hayırla yad etmeye, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, onları okula göndereceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinde saç gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında dilinde saç görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde ip görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kucaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, gıybet edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilinde tüy bitmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinde sivilce görmek huzurunun kaçacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Kahve falında dilinde tüy görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinde kıl görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinden kıl çıkarmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir