AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları tutulmak

Kahve falında ayakları tutulmak

Kahve falında ayakları tutulmak ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları tutulmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında ayakları tutulmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına inanılır.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işarettir.

Kahve falında esir tutulmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında zorla tutulmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında dili tutulmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eli tutulmak kazancın gittikçe artacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşa tutulmak karamsar ve umutsuz olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında tutsak tutulmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir