AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek yenilenme yaşayacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında güneş tutulduğunu görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek ticaretinin açılacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında doluya tutulmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esir tutulduğunu görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde esir tutulmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında tutsak tutulmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir