AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dilini kesmek

Kahve falında başkasının dilini kesmek

Kahve falında başkasının dilini kesmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının dilini kesmek gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Kahve falında yılan dili kesmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın dilini kesmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi dilini kesmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dilini kesmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının dilini kesmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında dili kesmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, tatsızlıkların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında dana dili görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir