AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan dili kesmek

Kahve falında yılan dili kesmek

Kahve falında yılan dili kesmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yılan dili kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal taşkınlıklara da açıksınız.

Kahve falında yılanın dilini kesmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan dili kesmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına inanılır.

Kahve falında başkasının dilini kesmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, günahlarının affedileceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında birinin dilini kesmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında dili kesmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında kendi dilini kesmek rızkın genişleyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında yılan dilini görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, güven kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir