AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın dilini kesmek

Kahve falında yılanın dilini kesmek

Kahve falında yılanın dilini kesmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kurtuluşu bulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yenilenme yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın dilini kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı zorlamanız durumunda, aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabilirsiniz.

Kahve falında yılanın dilini kesmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalettir.

Kahve falında yılan dili kesmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet eder.

Kahve falında kendi dilini kesmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret eder.

Kahve falında dili kesmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, fal sahibinin de yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dilini kesmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, evlatlarından hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dilini kesmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında dilsiz yılan görmek kendisine olan güveninin artacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir