AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dilini kesmek

Kahve falında kendi dilini kesmek

Kahve falında kendi dilini kesmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kendi dilini kesmek gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında yılan dili kesmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek duygularını açığa vuracağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında yılanın dilini kesmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dili kesmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin dilini kesmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının dilini kesmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dilini kesmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı dil okumak pişmanlığa, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir