AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dilini kesmek

Kahve falında birinin dilini kesmek

Kahve falında birinin dilini kesmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dilini kesmek gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında başkasının dilini kesmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dili kesmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın dilini kesmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dilini kesmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi dilini kesmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında yılan dili kesmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana dili yemek çok büyük kazançlar sağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir