AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin dilini kesmek

Kahve falında köpeğin dilini kesmek

Kahve falında köpeğin dilini kesmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, aile hayatına adım atılacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek hoşgörülü biri olunacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dili kesmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin dilini kesmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, dileklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın dilini kesmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında yılan dili kesmek kazancının da artacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dilini kesmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dilini kesmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, epey bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dili görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir