AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili kesilmek

Kahve falında dili kesilmek

Kahve falında dili kesilmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dili kesilmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında dili kesilmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında dilin kesildiğini görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dil kesilmesi görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında dil kesildiğini görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinin kesildiğini görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine işaret eder.

Kahve falında kendi dilini yemek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi dilinin koptuğunu görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, huzur ve mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dilini koparmak hem verimi yükselteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir