AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil kesildiğini görmek

Kahve falında dil kesildiğini görmek

Kahve falında dil kesildiğini görmek düşmanlarına da dost olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dil kesildiğini gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında dilinin kesildiğini görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili kesilmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dil kesildiğini görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilin kesildiğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dil kesilmesi görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dil balığı görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı dil konuşan görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında yabancı dil konuştuğunu görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir