AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilin kesildiğini görmek

Kahve falında dilin kesildiğini görmek

Kahve falında dilin kesildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, eve kapanacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında dilin kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Kahve falında dil kesildiğini görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinin kesildiğini görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında dili kesilmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dilin kesildiğini görmek çıkış yolları bulacağına, eğer işsizse iş bulacağına işarettir.

Kahve falında dil kesilmesi görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil okumak işlerine verimin hâkim olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan dil görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında dili koparmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir