AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dilini koparmak

Kahve falında kendi dilini koparmak

Kahve falında kendi dilini koparmak hayırlı yollara gireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi dilini koparmak gördüyseniz:

  • Vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Kahve falında dilsiz bebek görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında dil konuşmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında dili kesilmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında kuzu dili yemek parasının ve malının artacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında hayvan dili yemek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında dili koparmak çok önemli başarılar elde edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilin büyüdüğünü görmek hastalıkların sona ereceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir