AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dilinin koptuğunu görmek

Kahve falında kendi dilinin koptuğunu görmek

Kahve falında kendi dilinin koptuğunu görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, hayatını yoluna koymaya, sayılacağına ve sevileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dilinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Elde etmek için çaba sarf ettiğiniz şeyleri korumalısınız.

Kahve falında köpek dili görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz görmek hem de para kaybettireceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının dilini görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dil tutulması konuşamamak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı dil bilmek sorunlarının son bulacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına delalet eder.

Kahve falında dil balığı yemek huzur ve şifa bulacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilini uzun görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir