AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil kesilmesi görmek

Kahve falında dil kesilmesi görmek

Kahve falında dil kesilmesi görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında dil kesilmesi gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Kahve falında dil kesildiğini görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dil kesilmesi görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dilin kesildiğini görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dili kesilmek imkânlarını kaybedeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilinin kesildiğini görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Kahve falında dili boğazına kaçmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında dile iğne batırmak zorluk ve zahmete düşeceğine, oldukça büyük başarılara işaret etmektedir.

Kahve falında eşek dili görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir