AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinin kesildiğini görmek

Kahve falında dilinin kesildiğini görmek

Kahve falında dilinin kesildiğini görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında dil kesilmesi görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında dili kesilmek yeni denemelerde bulunacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dilinin kesildiğini görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dil kesildiğini görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında dilin kesildiğini görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın dilini çıkardığını görmek malının ve parasının da artacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında büyük dil görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan dil görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir