AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dilini yemek

Kahve falında kendi dilini yemek

Kahve falında kendi dilini yemek insanlardan uzaklaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalettir.

Kahve falında kendi dilini yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kahve falında dil balığı yemek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilini yemek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında deve dili yemek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dil yemek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan dili yemek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulur.

Kahve falında koyun dili yemek kolay yollardan kazanacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu dili yemek geçim derdi yaşayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında dil yemek görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir