AnaSayfa / Genel / Kahve falında dile iğne batırmak

Kahve falında dile iğne batırmak

Kahve falında dile iğne batırmak umutlarını kaybedeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dile iğne batırmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Kahve falında dile iğne batırmak dertlerine derman arayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa iğne batırmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulur.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kafasına iğne batırmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalet eder.

Kahve falında kafaya iğne batırmak işinden geri kalacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbine iğne batırmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline iğne batırmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına yorulur.

Kahve falında toplu iğne batırmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir