AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne batırmak

Kahve falında toplu iğne batırmak

Kahve falında toplu iğne batırmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, işlerin düze çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında toplu iğne batırmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Kahve falında toplu iğne batırmak kötülüklere gözünü kapatmaya, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayağa iğne batırmak yalnız hissetmeye, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında boğazına iğne batırmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine iğne batırmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında dudağına iğne batırmak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında koluna iğne batırmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sırta iğne batırmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında vücuda iğne batırmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir