AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa iğne batırmak

Kahve falında ayağa iğne batırmak

Kahve falında ayağa iğne batırmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, fesada bulaşacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa iğne batırmak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Kahve falında ayağa iğne batırmak rızkında ve malından olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya iğne batırmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında parmağa iğne batırmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağına iğne batırmak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında birine iğne batırdığını görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kendine iğne batırmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazına iğne batırmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir