AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına iğne batırmak

Kahve falında kafasına iğne batırmak

Kahve falında kafasına iğne batırmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, keyfin kaçacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kafasına iğne batırmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Kahve falında kafaya iğne batırmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, zamanının boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kafasına iğne batırmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında parmağa iğne batırmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, fakirliğinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna iğne batırmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa iğne batırmak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına iğne batırmak rahmete vesile olacak gelişmelere, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuda iğne batırmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir