AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya iğne batırmak

Kahve falında kafaya iğne batırmak

Kahve falında kafaya iğne batırmak azalacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya iğne batırmak gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında kafasına iğne batırmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında kafaya iğne batırmak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına inanılır.

Kahve falında iğneyi batırmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağına iğne batırmak komşularla ters düşüleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işaret eder.

Kahve falında koluna iğne batırmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine iğne batırmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında toplu iğne batırmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazına iğne batırmak çözümsüz sorunları olmayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir