AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbine iğne batırmak

Kahve falında kalbine iğne batırmak

Kahve falında kalbine iğne batırmak huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sevilen bir kişi olunacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbine iğne batırmak gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmeyin.

Kahve falında kalbine iğne batırmak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında göze iğne batırmak haybeye para ve zaman harcayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Kahve falında kafasına iğne batırmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında sırta iğne batırmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine iğne batırdığını görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazına iğne batırmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine iğne batırmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında iğne batırmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir