AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline iğne batırmak

Kahve falında eline iğne batırmak

Kahve falında eline iğne batırmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline iğne batırmak gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Kahve falında eline iğne batırmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dile iğne batırmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında iğne batırdığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kendine iğne batırmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında birine iğne batırmak hayallerindeki eve sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dudağına iğne batırmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında parmağa iğne batırmak net bir bakış açısı kazanacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında koluna iğne batırmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir