AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikensiz gül görmek

Kahve falında dikensiz gül görmek

Kahve falında dikensiz gül görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, onu doyasıya yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında dikensiz gül gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni bir şeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Kahve falında eline gül dikeni batmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gülün dikenlerini görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek düşmanlarının güçleneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet eder.

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikensiz gül görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gül dikeni görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, gönül sızılarının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gülün dikenini görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir