AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülün dikenlerini görmek

Kahve falında gülün dikenlerini görmek

Kahve falında gülün dikenlerini görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında gülün dikenlerini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Kahve falında gül dikeni görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek iş ve mekan değiştireceğine, tamamlanmadan kalacağına işarettir.

Kahve falında gülün dikenlerini görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında gülün dikenini görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dikensiz gül görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir