AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı dikenli gül gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gülün dikenlerini görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dikensiz gül görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gül dikeni görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalet eder.

Kahve falında eline gül dikeni batmak kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında gülün dikenini görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir