AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülün dikenini görmek

Kahve falında gülün dikenini görmek

Kahve falında gülün dikenini görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet eder.

Kahve falında gülün dikenini gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gül dikeni görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline gül dikeni batmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikensiz gül görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında gülün dikenlerini görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gülün dikenini görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir