AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bazen umutlarını yitireceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli kırmızı gül gördüyseniz:

  • Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek asosyal bir insan haline geleceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül dikeni görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gülün dikenini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, çıkış yolları bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülün dikenlerini görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında dikensiz gül görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir