AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül dikeni battığını görmek

Kahve falında gül dikeni battığını görmek

Kahve falında gül dikeni battığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yeni bir işe girileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gül dikeni battığını gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında eline diken battığını görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında diken batmasını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalet eder.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında ayağa diken battığını görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir