AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül dikeni görmek

Kahve falında gül dikeni görmek

Kahve falında gül dikeni görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül dikeni gördüyseniz:

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek doyasıya sefasını süreceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikensiz gül görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gülün dikenlerini görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işaret eder.

Kahve falında gülün dikenini görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül dikeni görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, tecrübe kazandıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir