AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yokuşu tırmanmak

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak gördüyseniz:

  • Finansal veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde dönüm noktası denebilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında dik bir yokuşa tırmanmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan düşmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında dik yokuştan inmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, kazancında artış olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir